atlikumvērtību

Kad ALG (Automobiļu nomas ceļvedis) ziņoja par saviem jaunākajiem rezultātiem, salīdzinot un novērtējot automobiļu sekundārās vērtības datus, Subaru tika atzīts par 2021. gada zīmolu ar augstāko atlikuma vērtību, un četri Subaru modeļi bija uzvarētāji savās klasēs.

Ar jaunāko apbalvojumu Subaru kļūst par pieckārtēju vadošo zīmolu ar augstāko atlikuma vērtību, kas šo godu saņēmis 2016., 2017., 2018., 2019. un tagad 2021. gadā.

"Atkal un atkal automobiļu pircēji izvēlas Subaru, ņemot vērā ikviena modeļa drošumu, uzticamību un vērtību," teica Amerikas Subaru prezidents Tomass Dž. Dolls. "Klienti zina, ka viņi var paļauties uz to, ka Subaru automobiļi kalpos visās sava mūža sezonās, un šī mūsu piektā zīmola visaugstākās atlikuma vērtības godalga ir apliecinājums mīlestībai, kas iebūvēta katrā automobilī.”

Papildus titulētajam atlikuma vērtības godam četri Subaru modeļi ieguva visaugstāko atzinību attiecīgajos segmentos.

- Impreza – labākais kompaktautomobilis

- Forester – labākais kompaktais SUV

- Subaru XV (Crosstrek) – labākais subkompaktais SUV

- WRX – labākais sporta automobilis

"Subaru ir pierādījis savus sasniegumus attiecībā uz nozarē vadošo atlikuma vērtību, un zīmols ir parādījis patērētājiem, ka tā spēcīgo automobiļu klāstu veido automobiļi, kuriem ir sava vērtība," sacīja Ēriks Limans, ALG galvenais nozares analītiķis.

ALG ir nozares autoritāte, kas prognozē autoražotāju modeļu atlikumvērtību ASV un Kanādā. Vairāk nekā 50 gadus ALG apkopo datus par visiem tirgū esošajiem modeļiem un pēc tam nominē automobiļus, kuriem tiek lēsts attiecīgajās klasēs viszemākais procentuālās vērtības samazinājums. Balva par atlikušo vērtību tiek piešķirta katru gadu kopš 2010. gada.